alle kategorier

E-mail: [e-mail beskyttet]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Forside>Nyheder>Nyheder

Jinde Booth Z6.J37 ved Arab Health 2018 i Dubai fra 29. januar til 1. februar 2018

Tid: 2018-01-17 Hits: 51

Hjertelig velkommen til at besøge Jinde Booth Z6.J37 på Arab Health 2018 i Dubai fra 29. januar til 1. februar 2018!

Jinde LED-røntgenfilmfremvisere (røntgenbelysning / røntgenvisningsboks / LED-negatoskop)

Udenlandske hjælpeprodukter udpeget af den kinesiske regering

Direkte producent af plasma luftsterilisator, OEM er for det meste velkomne

Changsha Jinde Technology Co., Ltd., beliggende i Changsha by, Hunan, har udviklet en række medicinsk billedbehandlingsudstyr og luftsteriliseringsprodukter: LED røntgenfilmfremviser, Plasma luftsterilisator, MRI ikke-magnetisk båre og kørestol, medicinsk computer vogn og andet medicinsk udstyr. Disse produkter er meget udbredt i radiologiafdelingen, operationsstuen, CSSD, ambulant og indlæggelsesafdeling på forskellige niveauer af hospitaler eller medicinske centre.

Med den teknologiske fordel og fremragende kvalitet holder vi det avancerede niveau på området. Vores virksomhed er ISO9001:2008 certificeret, og de fleste af produkterne er CE-mærkede, og vi ejer nogle patenterede knowhows.

Da virksomheden vokser hurtigt, har vi ikke kun sikret markedet i Kina, men også opnået store resultater på det internationale marked. Vi har udviklet nogle oversøiske distributører, og vi deltager aktivt i de internationale medicinske arrangementer for at udvide vores brand og markedsandel. Vores produkter har eksporteret til næsten 50 lande og regioner i Sydøstasien, Europa, Latinamerika, Afrika osv. og er højt værdsat af kunderne.

Overhold princippet "kunden først, service først" og med forretningsfilosofien "byg mærket ved loyalitet og tillid, skab fremtiden ved kvalitet", vi sigter mod at etablere "Jinde" som et verdenskendt high-end brand baseret på professionel teknisk team, fremragende kvalitet, sunde salgsnetværk og konkurrencedygtige.