alle kategorier

E-mail: [e-mail beskyttet]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Forside>Nyheder>Nyheder

Velkommen til CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 i Shanghai fra 11.-14. april, 2018

Tid: 2018-03-29 Hits: 69

Hjertelig velkommen til CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 i Shanghai fra 11.-14. april 2018    Changsha Jinde Technology Co., Ltd.
2015619376Jinde LED røntgenfilmfremvisere / røntgenbelysning / røntgenvisningsboks / LED negatoskop

Udenlandske hjælpeprodukter udpeget af den kinesiske regering

Direkte producent af plasma luftsterilisator, OEM er for det meste velkomne

Changsha Jinde Technology Co., Ltd., beliggende i Changsha by, Hunan, har udviklet en række medicinsk billedbehandlingsudstyr og luftsteriliseringsprodukter: LED røntgenfilmfremviser, Plasma luftsterilisator, MRI ikke-magnetisk båre og kørestol, medicinsk computer vogn og andet medicinsk udstyr. Disse produkter er meget udbredt i radiologiafdelingen, operationsstuen, CSSD, ambulant og indlæggelsesafdeling på forskellige niveauer af hospitaler eller medicinske centre.

 Med den teknologiske fordel og fremragende kvalitet holder vi det avancerede niveau på området. Vores virksomhed er ISO9001:2008 certificeret, og de fleste af produkterne er CE-mærkede, og vi ejer nogle patenterede knowhows.

Da virksomheden vokser hurtigt, har vi ikke kun sikret markedet i Kina, men også opnået store resultater på det internationale marked. Vi har udviklet nogle oversøiske distributører, og vi deltager aktivt i de internationale medicinske arrangementer for at udvide vores brand og markedsandel. Vores produkter har eksporteret til næsten 50 lande og regioner i Sydøstasien, Europa, Latinamerika, Afrika osv. og er højt værdsat af kunderne.

Overhold princippet "kunden først, service først" og med forretningsfilosofien "byg mærket ved loyalitet og tillid, skab fremtiden ved kvalitet", vi sigter mod at etablere "Jinde" som et verdenskendt high-end brand baseret på professionelt teknisk team, fremragende kvalitet, sunde salgsnetværk og konkurrencedygtige.